Wednesday 8 April 2009

Така ли е наистина?

Борисов: "София не е била по-чиста."

Аз ли нещо не съм разбрала или наистина София изведнъж е станала една чииистичка и прекрасна? Вярно, че от около 3 месеца не съм стъпвала на наша почва, но по последни спомени не беше супер чисто...

08.04.2009 13:52 от Vesti.bg
Ние сме като Сталинград през Втората световна война. Обградени сме от правителството, което иска да направи София гето, е казал Борисов при спосещението си в Москва

"София не е била толкова чиста, колкото в момента. Всеки ден ходя и броя чистачките", е казал столичният кмет Бойко Борисов в руската столица, където е за Дните на София в Москва.

Според него "премиерът заедно с ДПС дирижира проблемите с чистотата в столицата".

"Ние сме като Сталинград през Втората световна война. Обградени сме от правителството, което иска да направи София гето", е казал още Борисов и добавил: "Станишев вместо да аплодира кмета на София за това, че е развалил концесията за боклука, ходи да брои кофи и да казва, че еди-къде-си има пълна кофа за боклук."

Този жалък плач на Станишев за Вълка (Румен Гайтански, бел. ред.) ме радва. Станишев, Вълка, Доган, са едно и също нещо. Станишев се опитва да помага на Вълка да си върне концесията, но няма да си я върне.

"Трябва да издържим още един месец. Влизаме в избори. Победата ще бъде за нас", е казал още столичният кмет Бойко Борисов.

Според него "Станишев и правителството са в паника заради спрените еврофондове и заради това, че България е най-бедната и най-корумпирана страна в Европейския съюз".

No comments: